Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
Ημερομηνία : 2019-09-21
23
24
25
26
27
29
Ημερομηνία : 2019-09-29
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Αθλητισμός για Όλους

Αγώνα διάθλου Διοργανώνουν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης - Ο Δήμος Κάσου και η Ελληνική Ομοσπονδία Μαζικού Λαικού Αθλήτισμού -Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 . με έναρξη κολύμβησης 15:00 τρέξιμο 18:00 και στις 21:30 συναυλία με το συγκρότημα ΕΡΑΝ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: δίαθλον 2,5 μίλια κολύμβηση -αγώνας 12 χλμ και αγώνισμα 1.000μέτρων
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΕΠΑΘΛΑ: θα βραβευθούν με κύπελλο μετάλλιο οι τρείς νικητές και νικητριες του διάθλου- οι τρείς νικητές και νικητριες των 12 χλμ. και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.
στα 1.000 μέτρα (μόνο για παιδιά) θα βραβευθούν τα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια με κύπελλο μετάλλιο καί όλοι οι συμμετέχοντες με αναμνηστικό κύπελλο.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στο δίαθλον 30 ευρώ , στα 12χλμ 15 ευρώ και στα 1.000μ δωρεάν. (με την δήλωση συμμετοχής σας υπάρχει φο΄ρμα στο σαιτ KASSΙΑΝ BIATHLON COMPETITION θα πρέπει να καταβάλλεται και το ποσό της συμμετοχής σας ).
ΜΕΤΑΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ: Υπάρχει έκπτωση στα ναύλα 50% στις μετακκινήσεις από Κρήτη και Πειραιά.., Από Ηράκλειο η απλή μετάβαση με επιστροφή είναι 20 ευρώ και με κρεβάτι 36. Το αυτοκίνητο είναι 62 ευρώ και η μηχανή 16 ευρώ.(ο κάθε συμμετέχοντας θα κάνει κράτηση και θα εκδόσει από μόνος του τα εισητήρια του από το κεντρικό πρακτορείο της ΑΝΕΚ στο Ηράκλειο τηλ.2810-222481-2)
ΔΙΑΜΟΝΗ: Για κράτηση δωματίων επισκεφθείτε το sait KASSΙΑΝ BIATHLON COMPETITION..Eπίσης υπάρχει και δωρεάν φιλοξενία στην Μονή Αγ.Γεωργίου 16 χλμ. από την πρωτεύουσα της Κάσου (εκεί μετακκινήστε με δική σας πρωτοβουλία).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων (υπεύθυνος διοργάνωσης) η για περισσότερες πληροφορίες στο sait KASSΙΑΝ BIATHLON COMPETITION

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 5Ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ ΤΡΙΑΘΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Ο Α.Π. Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποιεί το 5ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ αφιερωμένο στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στα πλαίσια Μαζικού Αθλητισμού –Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ειδυλλιακή περιοχή της Ψάθας την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Ο αγώνας (sprint) της 1ης εκκίνησης 9π.μ (ατομικό- ομαδικό ) περιλαμβάνει 750 μ κολύμπι- 20 χιλ ποδηλασία (3 κύκλους εντός Ψάθας) - 5 χιλ τρέξιμο.

Κατηγορίες: Οι τρείς πρώτοι-τες στην γενική κατάταξη θα λάβουν κύπελλο και δεν θα ενταχτούν στις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών οι οποίες είναι: 18-39 40-49 50 άνω. Στις ηλικιακές κατηγορίες οι πρώτοι -πρώτες θα λάβουν κύπελλο, και οι 2οι 3οι μετάλλια.

Η κατηγορία του ομαδικού θα είναι μία, ανεξαρτήτου φύλου, με τρείς ή και με δύο αθλητές-τριες. Θα βραβευτούν με κύπελλο οι τρείς πρώτες ομάδες στην γενική κατάταξη.

Η 2η εκκίνηση στις 11π.μ απευθύνεται σε μαθητές και περιλαμβάνει 150 μ κολύμπι- 2.000 μ ποδηλασία- 500 μ τρέξιμο. Οι μαθητές –τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία 9:00 με 10:00πμ για τον αριθμό συμμετοχής τους. Οι μικρότερες ακόμα ηλικίες έχουν το δικαίωμα να κολυμπήσουν με μπρατσάκια και να ποδηλατήσουν με βοηθητικές ρόδες με την βοήθεια των γονιών τους. Στον μικρό αγώνα θα βραβευτούν στην γενική κατάταξη οι πρώτοι –τες με κύπελλο και 2οι 3οιμε μετάλλιο. Εκτός συναγωνισμού μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές μοναχά σε ένα από τα τρία αγωνίσματα με διαφορετικούς αριθμούς.

Οι τριαθλητές θα πρέπει να φέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης απαγορεύονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές, και το (κολλητήρι) στην ποδηλασία. Οι ποδηλατικές και δρομικές διαδρομές είναι επίπεδες

Θα παρθούν τα ανάλογα μέτρα με τροχαία, γιατρό, ναυαγοσώστες και εθελοντές Διασώστες Ερυθρού Σταυρού (τμήμα Πειραιά). Η περσινή ποδηλατική διαδρομή προς τέρμα Αλεποχώρι και επιστροφή ακυρώνεται για την ασφάλεια των τριαθλητών λόγο σοβαρών και ανεπανόρθωτων προβλημάτων εν μέρη στο οδόστρωμα. Όπως κάθε χρονιά το ΨΑΘΑΘΛΟΝ ΤΡΙΑΘΛΟ είναι αφιερωμένο για κοινωνικό σκοπό. Την χρονιά αυτή το αφιερώνει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και μέρος των εσόδων αγώνα θα κατατεθούν στην οργάνωσή τους.

<<Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα είναι μια ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες. Παρέχουν επείγουσα βοήθεια σε πληθυσμούς που έχουν πληγεί από μία ένοπλη σύγκρουση, μία επιδημία ή μία φυσική καταστροφή. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν βοήθεια με μόνο κριτήριο την ανάγκη ,ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία , φύλο ή πολιτικούς δεσμούς.>>

Οι πολύχρονες βιωματικές αγωνιστικές εμπειρίες μας, εντός και εκτός Ελλάδας, σε μεμονωμένους και σύνθετους αγώνες υπέρ αντοχής όπως το Σπάρταθλον –ironman- ultraman triathlon, μας καθιστούν και πάλι υπεύθυνους να πραγματοποιήσουμε με σεβασμό και αγάπη το 5ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ όσο το δυνατόν με λιγότερα λάθη. Καλούμε πάλι κοντά μας, όλους τους συναθλητές που μας τίμησαν τις προηγούμενες χρονιές. Καλούμε και τους νέους τριαθλητές που επιζητούν να ζήσουν το όνειρό τους και να νιώσουν το μεγαλείο της ψυχοσωματικής τους ανάτασης στην απίστευτα πανέμορφη περιοχή μας. Να γνωρίσουν το αγώνισμα του τριάθλου που για 7η χρονιά εκθειάζουμε και διδάσκουμε εθελοντικά στους μαθητές μας μέσα από τον (οικογενειακό αθλητισμό- δια βίου άθληση με υγιή συναγωνισμό).

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για το ατομικό και 30 ευρώ για το ομαδικό. Δεν επιβαρύνονται οικονομικά οι αθλητές με ‘’ειδικές ικανότητες’’ και ο μαθητικός αγώνας της 2ης εκκίνησης. Δεν θα γίνονται δεκτές οι αγωνιστικές αιτήσεις συμμετοχής εάν δεν ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ με την απόδειξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μέχρις τις 2 Ιουνίου. Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (δικαιούχος Χατζάκη Θεολογίνη του Ηλία)

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 0026-0660-22-0100356746 GR2302606600000220100356746

Για δηλώσεις 6972580488 . Για κατάθεση-τεχνικά θέματα τηλ. 6945536280

Όσοι αγωνιστούν θα υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρουν ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και η υγεία τους είναι σε καλή κατάσταση. Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής μπορούν να έρθουν στην περιοχή της Ψάθας μέσω Μάνδρας-Βιλλίων, ή μέσω Μεγάρων-Αλεποχωρίου.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(Συμπληρώνεται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)

ΕΠΟΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:

ΦΥΛΟ:

ΗΜ/ΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

Προκήρυξη του 2ου Xanthi Old City Trail 2016
Παράλληλοι αγώνες 4.200μ. και 1.000μ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨ σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, μετά την ενθουσιώδη και αθρόα συμμετοχή τόσο των μικρών μαθητών – αθλητών όσο και των μεγαλύτερων αθλητών – αθλούμενων στους παράλληλους αγώνες του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου και του Xanthi Old city trail προκηρύσει μαζί με τον 2ο Xanthi Old city trail δύο παράλληλους αγώνες. Έναν λαϊκό αγώνα 4.200 μέτρων και ένα μαθητικό αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού σχολείου.
Το Δρομικό Κίνημα εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής σε όλο τον πλανήτη και φυσικά στην χώρα μας. Καθημερινά, χιλιάδες δρομείς και περιπατητές, σε πάρκα, στάδια, δρόμους και σε βουνά της χώρας μας, βιώνουν την χαρά του αθλητισμού. Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της δια βίου άθλησης στην σωματική και πνευματική υγεία μας και την διέξοδο την οποία αυτή μας προσφέρει από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.
Λαϊκός αγώνας 4.200 μέτρων
1.Ημερομηνία: Κυριακή 10 Απριλίου 2016
2.Μήκος της διαδρομής: 4.200 μέτρα
3.Τόπος Διεξαγωγής: Ξάνθη
4. Ώρα έναρξης: 11:05 πμ.
5. Η εκκίνηση και ο τερματισμός: θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Πόλης.
6. Διαδρομή: Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και δια της οδού Βασ. Κων/νου οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς τον ποταμό Κόσυνθο, πριν περάσουν την γέφυρα θα στρίψουν αριστερά και θα κατευθυνθούν προς την παλιά πόλη από όπου θα ακολουθήσουν μέρος της διαδρομής του αγώνα των 14.3 χιλ. περνώντας από από απίστευτα παραδοσιακά κτίσματα , πλακόστρωτα και βρυσούλες. Οι δρομείς θα περάσουν από την κόκκινη βρύση, της παλιές φυλακές ( σημερινό τζαμί) το Χατζηδάκειο κέντρο πολιτισμού , την Ι.Μητρόπολη Ξάνθης και το παλιό δημαρχείο καταλήγοντας και πάλι στην κεντρική πλατεία όπου και θα τερματίσουν.
Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.
Ο χάρτης της διαδρομής υπάρχει στο http://www.xanthirunners.gr
7.Απονομές: θα γίνουν στις 14:00.
8.Δικαίωμα συμμετοχής: Ο δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας.
9.Διακρίσεις, Έπαθλα: Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
- Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
- Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
- Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά) και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα.
10.Εγγραφές: Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα στη διεύθυνση: http://www.xanthirunners.gr μέχρι την Τρίτη 29-03-2016. Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στη γραμματεία του αγώνα.
Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους. Για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50) εγγραφών και ενδεχομένως να μην υπάρχει η δυνατότητα παροχής μπλούζας και μεταλλίου.
Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για όσους από τους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας κατά την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα ή κηδεμόνα ώστε να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.
11.Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και περιλαμβάνει : ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά), νερά, ισοτονικά.
Μέρος των εσόδων από την συμμετοχή των αθλητών - δρομέων θα χρησιμοποιηθεί για την στήριξη συλλόγων, ομάδων, οργανώσεων που έχουν ως στόχο την παροχή βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.

12.Τρόποι πληρωμής: Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω δύο τρόπους:

1. Mε κατάθεση στην Εθνική τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 549/545260-07, ΙΒΑΝ: GR5401105490000054954526007). Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του δρομέα για τον οποίο καταβάλλεται η συμμετοχή.
2. Χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal.

13.Υγειονομική κάλυψη: Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και για τους δρομείς κάτω των 18 ετών με την ευθύνη των γονέων.

14.Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το κέντρο εγγραφών.

Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο επάνω σας και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.

15. Σταθμοί υποστήριξης: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 2ο χιλ και στον τερματισμό.

16.Κέντρο παραλαβής φακέλου: Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 09-04-2016 από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 17:00 έως 20:00 και την Κυριακή 10-04-2016 από τις 08:30 έως 10:00.

Μαθητικός αγώνας 1.000 μέτρων

1.Ημερομηνία: Κυριακή 10 Απριλίου 2016
2.Μήκος της διαδρομής: 1.000 μέτρα
3.Τόπος Διεξαγωγής: Ξάνθη
4.Ώρα έναρξης: 13:30 πμ.
5.Η εκκίνηση και ο τερματισμός: θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Πόλης.
6.Διαδρομή: θα ακολουθήσει κυκλική πορεία με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.
7.Απονομές: θα γίνουν στις 14:00.
8.Δικαίωμα συμμετοχής: Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όσοι μαθητές φοιτούν στο Δημοτικό σχολείο ή βρίσκονται σε αντίστοιχη ηλικία. Απαραίτητη προϋπόθεση οι μαθητές να συνοδεύονται από το γονέα ή κάποιο άλλο ενήλικο άτομο πριν και μετά το τέλος του αγώνα.

9.Εγγραφές: Οι εγγραφές θα γίνονται στην Κεντρική πλατεία σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 09-04-2016 από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 17:00 έως 20:00 και την Κυριακή 10-04-2016 από τις 11:30 έως 12:30. Με την εγγραφή θα παραλαμβάνουν τον αριθμό του αγώνα τον οποίο πρέπει να έχουν τοποθετημένο στο στήθος κατά την διάρκεια του αγώνα. Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή θα πρέπει απαραίτητα, κατά την διάρκεια εγγραφής, ο γονέας ή κηδεμόνας να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής του μαθητή-αθλητή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

10.Διακρίσεις, Έπαθλα: Νικητές ανακηρύσσονται τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης.
- Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
- Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
- Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

11.Κόστος Συμμετοχής: Δεν υπάρχει κανένα κόστος για την συμμετοχή των μικρών μαθητών-αθλητών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

12.Υγειονομική κάλυψη: Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι μικροί αθλητές συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους γι΄ αυτό η παρουσία τους είναι απαραίτητη.

Πληροφορίες: http://www.xanthirunners.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Γιάννης Πυργελής 6978556999
Ξανθόπουλος Λεωνίδας 6974955817
Βασιλειάδης Σεραφείμ 6977079501
Πολυμένης Απόστολος 6937219384 (οικονομικά Θέματα)

Με εκτίμηση η
Οργανωτική επιτροπή Αγώνα

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) Φειδιππίδης διοργανώνει στις 3 Απριλίου 2016 το 2Ο Patras City Trail με διεξαγωγή 2 παράλληλων αγώνων 12,5χλμ & 5,5χλμ.
Ο αγώνας αυτός συνδυάζει εναλλαγές : τρέξιμο στην πόλη , στο δάσος του Δασυλλίου με τη φανταστική θέα (βλέποντας την πόλη , τη θάλασσα και την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου) ,περνά πάνω από το τελευταίο τούνελ της Περιμετρικής, μέσα από το Γηροκομείο, από το παλαιό υδραγωγείο και από το Κάστρο της Πόλης .
Η διαδρομή είναι συνολικά 12,5 χλμ. Παράλληλα, με ταυτόχρονη εκκίνηση θα διεξαχθεί ο μικρότερος αγώνας 5,5χλμ.
Η διαδρομή των 12,5 & 5,5 χλμ είναι κοινή μέχρι το ύψος του Δασυλλίου 2,6 χλμ, όπως και τα τελευταία 2,5 χλμ.
Η μεγάλη απόσταση 12,5χλμ περιλαμβάνει περίπου 1,5 χλμ χωμάτινης διαδρομής, ενώ η μικρή περίπου 0,5 χλμ, ενώ και οι δυο διανύουν περίπου 1,2 χλμ μέσα στο Δασύλλιο.

Η διαδρομή σε σχέση με την περυσινή περιλαμβάνει λιγότερα σκαλοπάτια δεδομένου ότι ανεβαίνει τις σκάλες της Πατρέως και έχει εξομαλυνθεί η άνοδος μέχρι το ύψος του Δασυλλίου, καθιστώντας παράλληλα προσιτή και για απλούς δρομείς την συμμετοχή στην μικρότερη απόσταση.

Ο χάρτης της διαδρομής υπάρχει θα αναρτηθεί σύντομα http://www.pheidippidesrunners.gr/διαδρομή/
.

Συνοπτικά.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. Επωνυμία: Patras City Trail
2. Ημερομηνία: Κυριακή 3 Απριλίου 2016
3. Μήκος της μικρής διαδρομής 12,5 χλμ κ της μικρής 5,5χλμ
4. Τόπος Διεξαγωγής: Πάτρα
5. Ώρα έναρξης: 11:00 πμ.

Περισσότερα εντός ολίγων ημερών

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001